Malin Nyström – själsutvecklare – energiterapeut

Med naturen och djuren i fokus spelar det ingen roll vem man är
eller vart man kommer ifrån. Naturen dömer inte, den värderar inte och den har en enorm läkeförmåga

Det är det enkla, det lilla i livet som ger mening.

Jag minns när jag som barn lade ett handskrivet brev på min mammas sängkudde där jag verkligen bönade och bad rosenskimrande om att få en egen häst. Ingen häst blev det men idag vet jag att man verkligen kan skapa så mycket i sitt liv, det kanske inte dyker upp imorgon men med tiden. Idag känner jag en enorm lycka att vakna upp på gården och ta hand om djuren och det jag skapat här.
Att ha en stark vilja och driv kan vara både en fördel och en nackdel, själv fick jag i unga år ta del av baksidan av att ha skyhöga krav på mig själv och endast se livet genom prestation. Under slutet av skoltiden skapade jag träningsanorexi, som ledde mig in på den personliga utvecklingens väg.

Att kunna inspirera och stötta individer ger mig så mycket tillbaka, det hjälper mig att växa och det skapar så mycket glädje.
Jag vet att var och en av oss har svaret på vad vi behöver göra för att må bra och skapa en trygghet och ödmjukhet mot oss själva och våra liv – ibland gömmer vi undan den kunskapen och den kraften vi faktiskt har, genom att döma oss själva eller att hitta på historier om oss som inte alls stämmer.

Våra liv består av utveckling och förändring, den vägen delar vi allihopa. Jag är själv högkänslig vilket är ett personlighetsdrag som 20% av befolkningen delar. Vårt nervsystem plockar upp intryck och ser saker som “döljs” under ytan. Vi processar det finstilta om man säger så, och känner av våra egna känslor men också andras på ett kraftfullare sätt. Det innebär att vårt system går på högvarv och behöver mer omsorg och vila för att sortera alla intryck.

Förutom jag och min man Robin huserar våra två barn Nelly och Noel samt hästarna Bella och Ronja, katten Sigge, kaninerna Mackan och Favvo samt ett gäng Bjurholmshöns. Vi utforskar nyfiket vägen mot självhushållning på gården, här odlar vi för eget bruk och försöker ta tillvara på det mesta. Maten har en enorm påverkan på våra kroppar, och i sin tur våra förändringsprocesser.

Det finns bara en person som är expert på din kropp och ditt liv – och det är du själv.
Jag ser fram emot att följa just dig en stund längs din livsresa

 

Kompetenser;
– Diplomerad och Certifierad massör vid Axelsons Gymnastiska Institut

– Grundutbildning till Coach av Skolcoacherna
– Svenska Hälso- och Turismutbildningen vid Swedish College of Travel and Tourism (kurser inom bland annat mental träning, personligt ledarskap, livscoaching, individ- och grupputveckling)
– Gruppledare ACT metoden (acceptance and commitement therapy)
– Diplomerad HSP Terapeut och Yogalärarutb. 2019/2020 https://hsperson.se/